L'Eternam Manresa FS rep dissabte el sempre complicat CCR Castelldefels

L'equip manresà té la baixa d'Oussama, que finalitza la seva recuperació, i de Corvo, amb permís del club per assumptes particulars

Redacció
22 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:24h
L'Esternam Manresa FS s'enfronta aquest dissabte a les 6 de la tarda al pavelló del Pujolet al CCR Castelldefels, en partit corresponent a la 3a jornada del campionat nacional de 2a divisió. Partit dels que agrada que haguessin arribat més endavant per al club manresà. Es tracta d'un partit dels que en les ultimes temporades crea expectació. CCR sempre es als llocs alts de la taula. Sense anar més lluny, la temporada anterior va obtenir el subcampionat de lliga, el que li ha donat dret a jugar la copa del Rei en la que en la primera eliminatòria va eliminar l'Elx de 2a divisió. 

El conjunt que dirigeix Antonio Mesa, que ha deixat la selecció catalana sub 19 per retornar al món dels clubs, ha renovat la plantilla després de dues temporades sense poder aconseguir l'ascens. Manté de la temporada passada nomes a l'exmanresà Marc Marmol, i a David Alba, Oscar Agustin i Pau Lopez. Ha fitxat molt, Asis del Manresa, Andresito de Union Santa Coloma, Nerin del Cerdanyola, Arnau del Catgas, David Ortega del Montcada i el porter de la selecció catalana i de Les Corts Ubae, Marc Garcia. Caldrà veure com funciona aquest nou projecte a Castelldefels, un projecte similar al del Eternam amb moltes cares noves.

Per als manresans, tota la plantilla es troba a disposició de l'entrenador excepte Oussama, serà l'últim partit que descansarà de la seva lesió. Cal tenir en compte també la baixa de Corvo, que té permís del club per uns compromisos personals durant unes setmanes.

Així doncs, segon partit consecutiu a casa dels manresans amb sis punts a la butxaca de dos partits jugats. Ara Eternam es segon a la taula per darrera del Pallejà i per sobre del Catgas i Salou , també amb els mateixos punts.