Bona participació a la primera Aves Guarrincama Extrem de Sallent

Sallent va acollir diumenge passat la primera Aves Guarrincama Extrem
Sallent va acollir diumenge passat la primera Aves Guarrincama Extrem | AjSllt
Redacció
21 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:14h
Diumenge passat es va disputar la primera Aves Guarrincama Extrem al circuit de cros de Sallent, darrere les pistes de tennis. Un centenar de persones, d'edats compreses entre els 5 i els 52 anys, van formar part d'aquesta competició que combina el running i la superació de diferents proves d'obstàcles.

Els participants podien escollir entre dos recorreguts segons el grau de dificultat i preparació física de cada esportista: el circuit de running de 3 Km + 800 metres d'entrebancs i el circuit únicament d'entrebancs de 800 metres.

25 equips, formats per un màxim de 4 persones i un mínim de 2, van haver de superar totes les proves conjuntament potenciant el treball en equip. Els guanyadors de la modalitat de running + entrebancs van ser “Al poder un dos tres”, en segon lloc van quedar “Espartanas Pros II” i en tercera posició, “Bernat Arnau Marcel Oriol”. Pel que fa al recorregut únicament d'entrebancs, al capdavant es va posicionar “Flopys Brothers”, els subcampions van ser “Guerreras de la luz” seguits per “MMRA”.

L'organització va anar a càrrec de les àrees d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de Sallent i de l'Associació AVES de Sallent.