L'AVV de Passeig i Rodalies celebra aquest cap de setmana les festes del barri

Hi haurà una nova edició de la Fira d'Artistes i Artesans, animació infantil, ball de nit i una xerrada per parlar del futur de les pensions

Redacció
21 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:56h
L'associació de veïns de Passeig i Rodalies celebra aquest cap de setmana, dissabte 23 i diumenge 24 de setembre, les festes del barri amb activitats per a tots els gustos. Enguany les activitats s'iniciaran el dissabte, 23 de juliol a les 18h, amb una animació infantil a la plaça de Crist Rei a càrrec de la Cia. Ja a la nit, a partir de les 22h, i també a la plaça de Crist Rei tindrà lloc l'actuació Meitat àngel i meitat dimoni, un espectacle entre el bé i el mal amb números de revista on no hi faltarà el mag, la vedette, el transformista i el cos de ball. 

Diumenge, 24 de setembre de 10 del matí a 21h del vespre, tindrà lloc la 38a edició de la Fira d'Artistes i Artesans en el primer tram del Passeig Pere III, entre la plaça de Crist Rei i el Centre Cultural el Casino. En l'edició d'enguany, la fira comptarà amb un quinzena d'artistes i artesans de tot Catalunya. 

Les festes acabaran dilluns, 25 de setembre a les 19h, amb la xerrada Les pensions i l'estat del benestar a la Catalunya del futur a càrrec de Delfina Corzan. L'acte, organitzat per la Plataforma Manresa pel Sí, es durà a terme al nou local de l'Associació de Veïns de Passeig i Rodalies (C/ Circumval·lació, 13 baixos). 

Actes de les festes del barri

Dissabte 23 de setembre

18h - Animació infantil – A càrrec de la companyia Ai Carai
Vine a ballar, cantar i riure!
Pl. Crist Rei

22h – Meitat àngel i meitat dimoni
Un espectacle divertidíssim entre el bé i el mal. Números de revista on el mag, la vedette, el transformista i el cos de ball ens faran viure una nit inoblidable. 
Espectacle de varietats – A càrrec de Boulev-art
Pl. Crist Rei

Diumenge 24 de setembre

De 10h a 21h – 38a Fira d'Artistes i Artesans
Parades d'artistes, manualitats, arts plàstiques amb firaires provinents d'arreu de Catalunya. 
1r Tram Passeig

Dilluns 25 de setembre

19h – Xerrada: Les pensions i l'Estat del benestar a la Catalunya del futur
Amb Delfina Corzan
Acte de la Plataforma Manresa pel Sí
C/ Circumval·lació, 13