L'equip absolut masculí del CN Minorisa es presentarà públicament aquest divendres

Ho farà durant un partit amistós amb la Deportiva Náutica de Portugalete

Redacció
21 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:09h
L'equip absolut masculí del CN Minorisa farà la presentació d'aquesta temporada durant un partit amistós amb els bascos de la Deportiva Náutica de Portugalete, que tindrà lloc aquest divendres, 22 de setembre, a tres quarts de nou del vespre. L'equip forà, dirigit per l'olotí Joan lluís Albella, està duent a terme una estada a Catalunya amb l'objectiu de una temporada exigent, que els pot fer retornar a la lliga estatal de 2a divisió.  

Pel que fa al CN Minorisa, l'equip, que segueix conduint el veterà Gaspar Ventura, no podrà presentar totes les seves novetats, ja que un dels jugadors cabdals en els dos darrers ascensos, Marc Bisbal, no estarà present en l'acte. Tampoc hi seran alguns dels nous fitxatges, com és el cas d'Aleix Estany, Joan Vila, Ivan Ruiz i Xavier Pelegrín, provinents del CN Sallent.

El partit d'aquest divendres serà una bona ocasió per poder valorar les possibilitats del set bagenc en aquesta temporada, que té previst el seu inici oficial el 14 d'octubre amb el primer partit de la Lliga Catalana de 1a divisió. El rival, però, encara no se sap, ja que la Federació Catalana de Natació (FCN) no ha fet públic el calendari provisional de la competició, així com tampoc les normatives amb què es jugarà la competició.