Els santfruitosencs poden escollir quina sortida al teatre es realitzarà des del municipi

Es pot triar entre "Calígula", "Dirty Dancing" i "Cabaret"

Redacció
19 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:45h
Com ja és habitual, l'Ajuntament de Sant Fruitós programarà, per aquesta tardor, una sortida amb autobús a Barcelona per a poder gaudir d'una obra teatral a Barcelona. En aquesta ocasió el consistori vol que sigui la ciutadania qui esculli l'espectacle que vol veure i per aquest motiu s'ha creat una enquesta en línia oberta a tothom.

L'Ajuntament ha fet una preselecció de 3 obres de primera línia de les cartelleres de la ciutat comtal.

Cabaret, que es representa al teatre Victòria, és la primera de les propostes. Aquest clàssic del teatre musical del segle XX està protagonitzat per Elena Gadel, Ivan Labanda i Alejandro Tous acompanyats per més de 20 actors dalt de l'escenari i una banda de 9 músics en directe.

La segona proposta és l'obra del francès Albert Camus Calígula, que es representa al Teatre Romea amb Pablo Derqui com a protagonista i amb el santfruitosenc Bernat Quintana entre el repartiment.

La darrera proposta és el  mític musical Dirty Dancing que porta el millor dels 80 al Teatre Tívoli de Barcelona.

La sortida al teatre costarà 27€ en el cas de Calígula, 49€ per a veure Dirty Dancing o 53€ per a veure Cabaret. El preu inclourà l'entrada a l'espectacle i l'autobús d'anada i tornada des de Sant Fruitós de Bages.

L'enquesta estarà oberta fins el proper diumenge 24 de setembre, posteriorment l'Ajuntament informarà de l'obra guanyadora i de la data programada per a realitzar la sortida.