Els botiguers navarclins ja ho tenen tot a punt per presentar el seu nou xou teatral

Imatge promocional de l'obra 'El Navarclí de l'any'
Imatge promocional de l'obra 'El Navarclí de l'any'
Redacció
19 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:18h
Aquest serà el dissetè any que els membres de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Navarcles portaran, dalt de l'escenari de l'auditori Agustí Soler i Mas, una obra de teatre inèdita i creada per ells, on no hi faltarà l'humor. Igual que l'any passat, els actors amateurs han estat dirigits per les artistes locals Queralt Valls i Xènia Sellarés.

L'obra porta per títol El Navarclí de l'any, i endinsarà el públic a la vida de tres amics que, passada la celebració per la nominació a Navarclí de l'any d'un d'ells, intentaran recordar què va passar realment la nit anterior. Tot, barrejat amb una gran dosi d'humor i molta dansa.
L'espectacle s'estrenarà el proper diumenge 8 d'octubre a les sis de la tarda, i es repetirà dies 15 i 22 d'octubre, amb dues funcions; una a les cinc de la tarda i l'altra a les vuit del vespre.

Les entrades ja es poden comprar, a un preu de 10 euros, a la botiga Inspru (carrer Jesús 1) o bé per internet, clicant aquí. Tanmateix, també es podran adquirir els dies de l'espectacle, a les taquilles, una hora abans de l'inici de cada funció.