Gent de Balsareny oferirà a ERC entrar en el govern, després de la renúncia de Neiro

Aida Pérez Díaz serà la nova regidora de la formació substituint l'exalcalde

Els regidors de Gent de Balsareny, en una imatge amb Albert Neiro, el primer per l'esquarra
Els regidors de Gent de Balsareny, en una imatge amb Albert Neiro, el primer per l'esquarra | Gent de Balsareny
Redacció
18 de setembre del 2017
Actualitzat el 19 de setembre a les 10:08h
Tal com ja es va fer la setmana passada, Gent de Balsareny referma la seva voluntat de seguir treballant des del govern per seguir duent a terme el projecte de canvi iniciat aquest mandat. En aquest sentit GdB creu que davant un Ple de l'Ajuntament tant plural es torna a plantejar la necessitat de garantir una major estabilitat política municipal que permeti assegurar al màxim la continuïtat de les principals línies de treball i les polítiques iniciades. 

Per aquest motiu i amb l'objectiu de debatre les diverses possibilitats que permetrien garantir una major estabilitat, a mitjans d'aquesta mateixa setmana GdB mantindrà una primera trobada amb el grup municipal d'ERC. Gent de Balsareny reflexiona que "amb els republicans és el grup amb el que s'ha pogut arribar a més acords en projectes concrets al llarg d'aquests dos anys de mandat" i, tal com han assegurat aquests dies a NacióManresa, és amb el que existeix una major coincidència en polítiques socials. 

Gent de Balsareny creu que després de la dimissió de l'alcalde, el municipi necessita la tornada a la normalitat el més ràpida possible tot garantint la continuïtat dels treballs iniciats, i és en aquest sentit que espera la corresponsabilitat d'altres grups per fer-ho possible. 

D'altra banda, Aida Pérez Díaz serà la nova regidora de Gent de Balsareny. Aida Pérez, que ocupava el número de cinc de la candidatura, és enginyera química i ha participat o col·laborat en diverses entitats del poble com l'Agrupació Escolta i Guia Guillem de Balsareny, el Club Natació i Càritas.