El femení del CN Minorisa té una bona estrena de temporada al Torneig Santa Eulàlia

Equip femení de waterpolo del CN Minorisa
Equip femení de waterpolo del CN Minorisa | CNM
Redacció
18 de setembre del 2017
Actualitzat el 19 de setembre a les 10:00h
En el seu debut aquesta temporada 2017-18, l'equip absolut femení de waterpolo del CN Minorisa va mostrar un bon nivell de joc i de resultats al Torneig Santa Eulàlia.

L'equip bagenc es va enfrontar en la primera jornada a dos equips de Lliga Estatal de 1ª Divisió, el CN Catalunya, reforçat amb vàries jugadores, una d'elles USA, i el CN Leioa viscaí. Davant les gracienques, les jugadores manresanes es van mantenir en la lluita pel triomf fins al tram final, en què les barcelonines es van escapar en el marcador per assolir un resultat que no reflectia el que succeï a l'aigua de la pileta hospitalenca. Davant les de Bilbao, el partit es va mantenor ajustat fins el xiulet final, amb victòria basca per un ajustat 8-7.

Diumenge, els partits de les jugadores del CN Minorisa van ser amb dos equips de la 1ª Catalana, equips que es trobarà en la competició oficial amb els quals, entre altres, es jugaran l'accès al campionat estatal de 2ª divisió. Els resultats parlen per si sols, 11-2 victoriós davant el CN Granollers que estrenava entrenador, la portera internacional Anna Copado, i 7-1 davant el CN Hospitalet.