El conseller Forn serà dimarts en l'acte central del PDeCAT pel «sí» al Bages

Compartirà parlaments amb Valentí Junyent, Natàlia Figueras i David Bonvehí en un acte que començarà a les 8 del vespre a la plana de l'Om de Manresa

El conseller d'Interior, Joaquim Forn, en una imatge d'arxiu
El conseller d'Interior, Joaquim Forn, en una imatge d'arxiu | ACN
Redacció
18 de setembre del 2017
Actualitzat el 19 de setembre a les 9:55h
Continuant amb els actes de campanya organitzats per PDeCAT Bages, aquest dimarts se celebrarà l'acte central de campanya del Partit Demòcrata a la comarca amb la presència del conseller Joaquim Forn. Serà a la Plana de l'Om de Manresa, a 2/4 de 8 del vespre.

Els parlaments aniran a càrrec de Joaquim Forn, conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya; Valentí Junyent, alcalde de Manresa; Natàlia Figueras, diputada al Parlament de Catalunya i David Bonvehí, coordinador organitzatiu del Partit Demòcrata.

El PDeCAT Bages va donar el tret de sortida de la campanya pel "sí" el passat dissabte, amb la presència del conseller de Presidència Jordi Turull en un acte a Sant Vicenç de Castellet. Des de la formació es pretén donar cobertura al màxim de municipis de la comarca possibles. Per aquest motiu, s’han programat un seguit d’actes de campanya amb la intenció d’arribar a arreu del Bages.