L'Eternam Manresa FS surt airós d'un lluitat partit contra el Cerdanyola (8-5)

La primera part va estar completament dominada per l'equip local, que va haver d'esforçar-se per mantenir un bon resultat al final del partit

18 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:18h
Aquest diumenge, 17 de setembre, els jugadors de l'Eternam Manresa van acollir el primer partit de lliga a casa. No era el primer que jugaven, però. Aquell va tenir lloc a la pista de La Unión Santa Coloma i el resultat va ser favorable als bagencs.

El matx que van disputar aquest dissabte contra el Cerdanyola va començar amb un molt bon ritme de joc per part dels locals, que durant els primers 10 minuts van fer una exhibició pletòrica sobre el parquet del Pujolet. El marcador va mostrar el bon joc dels manresans, deixant un resultat, a la mitja part, de 4-1.

A la segona part, l'Eternam es va dedicar a mantenir el resultat i això li va passar factura, ja que la lluita del Cerdanyola per equilibrar el marcador va anivellar els equips a 6-5 en el minut 34. Va ser en aquell instant quan va sorgir la figura de Gordillo, que amb dos gols, va resoldre el partit, que finalment va acabar amb una clara victòria (8-5).

Els jugadors de l'Eternam no es relaxen i ja es preparen pel següent partit, que també el celebraran a casa aquest dissabte, 23. El rival serà el potent CCR Castelldefels.