Bon paper dels clubs del Bages i el Moianès al Campionat de Catalunya de Judo per equips

L'equip cadet masculí de l'Esport-7 s'ha proclamat campió de Catalunya
L'equip cadet masculí de l'Esport-7 s'ha proclamat campió de Catalunya | E-7
Redacció
18 de setembre del 2017
Actualitzat a les 0:40h
Aquest dissabte es va celebrar a les Llars Mundet de Barcelona el Campionat de Catalunya de judo per equips en categoria infantil i cadet tant masculí com femení, amb la participació de judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès representant als seus respectius clubs.

L'equip masculí cadet d'Esport-7 va proclamar-se campió després d'imposar-se en la final al Nucli de Tecnificació de Barcelona Nord per 5 a 2. Anteriorment havien guanyat al combinat Bushirei per 6-1, al Judo Pineda de Mar per 5-2 i, a la semifinal, al combinat Senshi per 4-3.

En la categoria cadet femení, l'equip combinat de Judo Moià-Esport-7 va ser finalment tercer. El combinat de casa va guanyar al combinat Senshi per 3-2, però va perdre davant el Nucli de Tecnificació de Barcelona Nord per 2-3, i també va caure davant el combinat Bushirei per 1-4.

En la categoria infantil masculí, el combinat Esport-7-Judo Moià va ser finalment segon després de perdre la final davant l'equip gironí Securitas Girona per 5-1. Anteriorment havia quedat primer de la seva lliga on va guanyar a l'altre equip de casa, el Judo Santpedor, per 4-2, i al Sensin també per 4-2. En semifinal es va imposar al Nucli de Tecnificació de Barcelona Nord també per 4-2.

L'equip del Judo Santpedor va quedar segon de la lliga després de guanyar al Seishin per 5-1. A les semifinals va perdre contra qui seria guanyador de la categoria, el Securitas Girona per 5-1. Finalment, l'equip santpedorenc va quedar en quarta posició al perdre l'encontre pel bronze davant el Nucli de Tecnificació de Barcelona Nord per 4-2.

En la categoria infantil femení, el combinat Judo Moià – Esport-7 va quedar segon després de perdre la final davant el Nucli de Tecnificació de Barcelona Nord per 2-3. Anteriorment s'havia imposat al Combinat Bushido-Claror per 3-2 i al Senshi per 4-1.
Arxivat a