El Cd'E Manresa rep un CF Lloret amb urgències

El club costaner no ha sumat cap punt en les dues primers jornades de lliga

Redacció
15 de setembre del 2017
Actualitzat a les 20:27h
El CdE Manresa rep aquest diumenge a les 6 de la tarda al Nou Estadi Municipal del Congost un dels equips amb urgències que encara no ha puntuat aquesta temporada, el CF Lloret.

Els costaners han perdut els seus dos parits, visitant a la UE San Juan de Montcada (4-2) i com a locals davant la visita del CF Can Vidalet (1-2).
El CdE Manresa, després de la victòria en la jornada inaugural (3-1) sobre la UE Castellar, va empatar la passada jornada en la visita a la UE Vic (1-1) i figura quart a la classificació amb 4 punts, darrere dels invictes FE Grama, UE Llagostera B i AEC Manlleu (6 punts).

Josep Solivelles, entrenador Cd'E Manresa explica que "afrontem el partit amb la totalitat de la plantilla. Sense baixes. Finalitzats els entrenaments, descartarem de la convocatòria a dos jugadors". 

Setmana preparatòria per rebre al CF Lloret, després d'empatar a 1 al camp de la UE Vic, amb sensació que es podia haver tret quelcom més. "Ha estat una setmana de pas endavant. Fotuts per l'empat, vist el partit que vàrem fer, amb domini i ocasions, però que ha servit també per donar aquest pas endavant, en la creença en nosaltres mateixos i en la línia de treball.  Ens ha donat confiança de grup, en el que es pretén, que no és més que tenir més nivell de joc, sent exigents en una dinàmica en la que els jugadors estan en tot moment pensant i concentrats en el que volem fer", explica.

El CF Lloret, visita el Nou Estadi sense haver puntuat. Solivelles considera que això és "perillós. Els vaig veure la primera jornada, al camp del San Juan de Montcada i és un equip amb molt caràcter, que té al mig del camp jugadors experimentats i coneixedors de la categoria. El fet d'haver perdut els dos partits disputats, i per tant la necessitat de puntuar quan abans millor, els fan encara més perillosos".