Albert Neiro renuncia a l'alcaldia de Balsareny i a la seva acta de regidor

El líder de Gent de Balsareny ha argumentat que la decisió l'ha pres "únicament i exclusivament" per motius personals

Albert Neiro en una imatge d'arxiu
Albert Neiro en una imatge d'arxiu | Gent de Balsareny
Redacció
14 de setembre del 2017
Actualitzat el 15 de setembre a les 15:00h
L'alcalde de Balsareny, Albert Neiro, ha fet pública aquesta tarda de dijous, que abandona l'alcaldia, així com també la seva acta de regidor al consistori. Segons ha informat en un comunicat, la decisió està "profundament meditada de fa mesos". De fet, ahir, va comunicar que deixava la feina a l'Ajuntament a la resta de regidors i companys de Gent de Balsareny, la formació política que liderava. "Tinc la necessitat vital de posar fi a aquesta etapa personal i iniciar-ne una de nova", ha explicat, tot aclarint que el determini d'abandonar l'alcaldia era deguda "únicament i exclusivament" a motius personals.

Conscient que ha comunicat la decisió "de manera dràstica", Neiro aprofita, en el comunicat, per demanar perdó "a tots aquells veïns i veïnes que em van fer confiança". En aquesta mateixa línia també demana que es respecti el seu desig.

Pel que fa a la resta de membres que componen el consistori, així com també a tota la gent que hi treballa, Neiro ja s'avança: "lamento les dificultats que pugui ocasionar a la institució i al conjunt del municipi". 

Finalment, el comunicat acaba donant suport al projecte polític de Gent de Balsareny. Un projecte que, diu "ha suposat un canvi en les prioritats i maneres de fer de l'Ajuntament i que estic segur que els meus companys continuaran treballant perquè es mantingui".