Dissabte arrenca la programació d'Imagina't amb «Bitels per a nadons»

El Kursaal acollirà tres funcions de «Bitels per a nadons»
El Kursaal acollirà tres funcions de «Bitels per a nadons» | Promocional
Redacció
14 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:37h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't arrenca aquest dissabte, 16 de setembre, la nova temporada amb l'espectacle pensat per a nens i nenes de 0 a 3 anys Bitels per a nadons de la companyia La Petita Malumaluga. L'espectacle, que es podrà veure en tres sessions a les 17h, 18h i 19h, ja ha exhaurit totes les entrades per la sessió de les 18h. 

A Bitels per a nadons, petits i grans cantaran, ballaran, jugaran, gaudiran de la música, el moviment i l'entorn a l'escenari de la sala gran del Kursaal. 

Un espectacle tribut al grup més popular de la història, The Beatles, interpretat per músics de contrastada trajectòria i embolcallat per una escenografia suggerent, jocs amb vídeos interactius i la participació del públic amb instruments de percussió. 

La companyia La Petita Malumaluga, que ja va portar al Kursaal Núvols amb nadons el passat gener, torna ara a Manresa amb Bitels per a nadons després d'una extensa gira que l'ha portat a actuar al Teatre Beijing Milenium de Pequín (Xina). 

Les entrades per veure Bitels per a nadons té un preu únic de 10€. Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.