El grup de poetes Joc i Foc, propers convidats del cicle Concerts al Convent

Presentaran i llegiran versos del darrer treball de Rossend Sellarés

Redacció
14 de setembre del 2017
Actualitzat el 17 de setembre a les 19:00h
La Plataforma 379, creada a principis d'abril amb l'objectiu de seguir donant suport a les Caputxines de Manresa en la seva lluita per aconseguir arribar a un acord amb el bisbe de Vic perquè el convent on viuen, situat al carrer Talamanca de Manresa, passi de ser de la Fundació Sociosanitària, ha organitzat, per aquest divendres, 15 de setembre, un recital de poesia a càrrec del grup Joc i Foc.

L'esdeveniment, emmarcat dintre del cicle de Concerts al Convent, començarà a les vuit del vespre i servirà per presentar el darrer llibre de Rossend Sellarés, A l'aguait dels finestrons. De fet Joc i Foc va començar la seva activitat amb la finalitat de recitar i divulgar els poemes de Sellarés, que també és membre del grup. També en formen part Assumpta Santacreu, Fina Borràs, Josep Vilarmau, Ramon Carreté i el guitarrista Martí Riera, que fa els acompanyaments musicals.

A l'aguait dels finestrons és un recull de 109 poemes de polièdrica mirada, en el qual Sellarés fa una crida a l'ètica política i a la justícia per a fugir de la cobdícia que ho impregna tot. Aquest divendres, els versos prendran vida.