Les joves Rotaracts del Bages explicaran a Manresa les seves experiències internacionals

Ho faran en un acte que tindrà lloc aquest divendres a la sala d'actes de la Mútua General de Catalunya de Manresa

Redacció
13 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:54h
El Rotary Manresa Centre ha organitzat, per aquest divendres 15 de setembre, a les nou del vespre una trobada perquè els joves vinculats a l'entitat que han viatjat a altres països amb l'objectiu d'ampliar els seus coneixements i fomentar la seva emprenedoria, expliquin les experiències que han tingut. L'acte tindrà lloc a la sala d'actes de la Mútua General de Catalunya de Manresa (Passeig Pere III, 66).

El mes de juny, Rotary Manresa Centre va iniciar, per tercer any consecutiu, els intercanvis internacionals d'estudiants, en el qual hi van participar quatre persones de la comarca. El programa d'intercanvis de menors de 18 anys s'ha fet entre Manresa i Dawson (USA). Pel que fa al de majors d'edat, anomenat New Service Exchange de Rotary International, l'intercanvi s'ha fet amb Taiwan. La santfruitosenca Gina Guix, estudiant de Dret, va ser qui va viatjar a l'illa xinesa, i hi va fer una estada formativa laboral en un buffet de dret internacional especialitzat en patents. 

Tant Guix com Queralt Sebarroja (la menor que va traslladar-se a Dawson) compartiran les seves experiències amb tots els assistents.

Després d'això, l'acte finalitzarà amb una taula rodona en la qual hi prendran part Rita Giménez, membre de Rotaract; Fernando Plaza, membre del Rotary Club Barcelona-Diagonal; Montserrat Moral, expresidenta del Rotary Club Sant Cugat, i Laia Marín, membre de Rotaract. La taula rodona estarà moderada pel president del Rotary Club Manresa Centre, Antoni Moral.