Jaume i Anna Costa estrenaran dijous al Kursaal «La nit just abans dels boscos»

Filla i pare, Anna i Jaume Costa, presentant l'obra al Kursaal
Filla i pare, Anna i Jaume Costa, presentant l'obra al Kursaal | MEES
Redacció
12 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:09h
La programació teatral de la Sala Petita del Kursaal arrenca aquest dijous, 14 de setembre a les 21h, amb La nit just abans dels Boscos de Bernard – Marie Koltès. El muntatge, interpretat pels navarclins Jaume Costa i Anna Costa, s'estrena al Kursaal en una adaptació que fusiona text i música en directe. 

La nit just abans dels boscos, és una reflexió sobre la vida i la mort, sobre la societat de la qual formem part, sobre la solitud, la comunicació entre les persones, la desesperació. Un home enmig de la pluja i de la llum tèrbola que il·lumina els carrers dels suburbis d'una gran ciutat, busca desesperadament una persona amb la qual parlar, a qui poder explicar-li, les seves pors, els seus odis, els seus anhels i  projectes, però sobre tot, una persona que l'escolti i amb qui poder comunicar-se... Encara que sigui un desconegut. L'home de la pluja, l'home sense nom,  implora la transparència de la igualtat, l'abolició de les diferències, en  el sentit més ampli de la paraula. 

El muntatge que presenten Jaume i Anna Costa a la sala petita del Kursaal és una adaptació del clàssic del dramaturg francès Bernard-Marie Koltès, un autor que s'ha convertit en un clàssic del teatre francès contemporani.

Les entrades per veure ‘La nit just abans dels boscos' de Bernard-Marie Koltès tenen un preu de 12€ (10 euros amb Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys). Més informació a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet.