MTM omple amb «Grease» les dues funcions que ofereix a Navarcles

MTM ha interpretat «Grease» a Navarcles amb doble elenc d'actors
MTM ha interpretat «Grease» a Navarcles amb doble elenc d'actors | MTM
Redacció
11 de setembre del 2017
Actualitzat a les 21:46h
Manresa Teatre Musical va estrenar Grease al teatre auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles, el cap de setmana del 9 i 10 de setembre. Ho va fer en dues funcions que es van omplir de gom a gom de públic i amb dos elencs que es van encarregar de defensar cada una de les representacions, respectivament. L'obra és una versió fidel al musical original, traduïda al català, amb direcció artística i escènica de David Bacardit, direcció vocal d'Elisabet Paulet, coreografies de Pablo Testa Grosbaum i guió de Sílvia Santamaria.

L'espectacle va comptar amb un repartiment d'una trentena d'actors i actrius, més un cos de ball integrat per una vintena de persones. El creixement que ha experimentat l'escola al llarg dels seus cinc anys i mig de vida li permet desdoblar els personatges principals bo i mantenint un alt nivell artístic independentment de l'elenc que actuï en cada ocasió. L'obra compta amb moltes escenes musicals amb cantant solista, que es completen amb números coreogràfics, alguns multitudinaris.

Després de l'estrena a Navarcles, està previst que l'espectacle faci una gira per diferents espais escènics de Catalunya. De fet, l'estrena d'aquesta sisena producció de MTM va copsar l'interès de diferents programadors de teatre que van valorar-lo molt positivament. També hi havia a la sala uns quants actors professionals de teatre musical.

Grease és una comèdia romàntica que tracta dels conflictes, les pors i les esperances d'un grup d'adolescents que es troben en el seu darrer any d'institut. És un dels musicals més populars i representats de la història, que ha sabut copsar l'interès de diferents generacions de joves. Va néixer com a espectacle teatral a Chicago, a primers dels anys 1970, tot i que la popularitat li ve de la pel·lícula del 1978 que van protagonitzar John Travolta i Olivia Newton-John.