Ismael Ventura i Sandra Jorda guanyen l'Scott Marathon d'Aguilar de Segarra

Francesc Guerra i Veerle Cleiren es proclamen campions de les Scott Marathon by Taymory

Sandra Jorda arriba a la meta d'Aguilar de Segarra
Sandra Jorda arriba a la meta d'Aguilar de Segarra | Ocisport
Redacció
10 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:54h
Aquest diumenge a Aguilar de Segarra s'ha celebrat l'última Scott Marathon by Taymory de la temporada, la marató de l'Anbaso. Més de 300 ciclistes han pogut gaudir d'un dia esplèndid per a la pràctica del BTT on s'han decidit els guanyadors de totes les categories. Després de 3 espectaculars proves a Sant Joan de Mediona, Camarasa i Girona, Aguilar de Segarra ha estat la definitiva.
 

Ismael Ventura, durant la prova. Foto: Ocisport


A la prova marathon de 60 quilòmetres s'ha pogut gaudir de dos duels apassionants entre 4 corredors. Des del principi Guillem Muñoz del Blue Motors i Ismael Ventura del Buff Scott Mtb Team s'han escapat i han lluitat per la primera posició que finalment ha aconseguit Ventura amb un temps de 02:44:52. La tercera posició s'ha disputat amb un impressionant esprint que ha guanyat Marc Donadeu entrant centèssimes abans que Roger Argelaguer, parant el crono a 02:46:11. La general de les Scott Marathon by Taymory en categoria Elit va ser per Francesc Guerra del Buff Scott Mtb Team que ja tenia la victòria matemàtica abans d'aquesta última prova, la segona i tercera posició han estat per Guillem Muñoz i Roger Argelaguer respectivament, dos corredors del Team Blue Motors.

En categoria femenina Sandra Jorda s'ha endut la victòria a Aguilar de Segarra amb un temps de 03:21:23 i un ampli avantatge pel que fa a les seves perseguidores. En segona posició ha entrat Raquel Lisbona a 08:31 de Jorda, i completant el podi amb un temps de 03:34:35 i aconseguint així la victòria general de les Scott Marathon by Taymory ha entrat Veerle Cleiren. La segona i tercera posició de la general han estat respectivament per a Raquel Lisbona i Raquel Egea.

En la prova de modalitat rally de 36 quilòmetres la victòria ha estat pel Junior Sergio Gutierrez amb un temps d'1:40:45 seguit del Màster 30 Lluís Navarro que ha entrat a 31 segons. El podi l'ha completat el Junior Antonio Algarrada, el campió de les Scott Marathon by Taymory de la seva categoria.

En categoria Sots 23 la victòria general de les Scott Marathon by Taymory ha estat para Eduard Gispert, segona posició per Jacint Vargas i completant el podi Ivan Calvo. En fèmines la general ha estat para Mariona Costa. En Juniors la classificació general l'ha aconseguit Antonio Algarrada, segona posició per a Emili Font i tercera per a Roger Franco. 

Aguilar de Segarra ha estat l'encarregada d'acomiadar les Scott Marathon by Taymory després de 250 quilòmetres i gairebé 7.000 metres de desnivell positiu, multitud de senders espectaculars, pistes ràpides, paisatges increïbles i paratges ideals per a la pràctica del mountainbike. Sens dubte aquesta temporada de BTT Marathon que han ofert les Scott Marathon by Taymory ha estat una delícia per a tots els amants d'aquest esport. Des de l'organització estan molt satisfets i agraïts amb tots els patrocinadors, col·laboradors, ajuntaments, clubs i especialment amb tots els participants que han fet possible aquestes inolvidables Scott Marathon by Taymory del 2017.