Els Castellers de Santpedor tornen a les actuacions amb castells bàsics

El tres de sis amb agulla, la torre de sis i el tres de sis es van apuntar al saldo de l'actuació de la colla de la camisa daurada

Redacció
10 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:04h
Els Castellers de Santpedor es van tornar a posar la camisa a Castellar del Vallès, aquest dissabte. Va ser una actuació que va començar a l'exterior i que després dels pilars inicials es va haver de fer sota cobert per culpa de la pluja. Va ser un actuació ràpida, amb només dues colles. La solidaritat entre vallesans i bagencs va ser més necessària que mai a les pinyes. I ambdues colles van ser exemplars.

L'actuació va ser plàcida una vegada més, a l'espera de fites superiors que podrien arribar a la Fira de Sant Miquel d'aquí a dues setmanes. Això no treu un bon sabor de boca ja que tots els castellers desplaçats a Castellar del Vallès van implicar-se al màxim. Els Castellers de Santpedor no van patir en cap moment per les seves construccions i totes van ser descarregades amb relativa facilitat. El tres de sis amb agulla, la torre de sis i el tres de sis es van apuntar al saldo de l'actuació de la colla de la camisa daurada sense cap sobresalt. Un pilar de quatre d'entrada i un altre de sortida van completar l'actuació.

La colla local, els Capgirats de Castellar del Vallès, van carregar la torre de sis, el set de sis i el cinc de sis, aquest després d'haver desmuntat el primer intent. Un pilar de quatre d'entrada i tres de sortida van contribuir a l'actuació local.

Els Castellers de Santpedor actuaran a casa en una jornada molt especial. Serà dins el marc de la Fira de Sant Miquel amb Tirallongues de Manresa i Castellers de Mollet.
Arxivat a