El Cd'E Manresa juga diumenge a Vic en el derbi de l'Eix

Els manresans es desplacen a la capital d'Osona sense cap baixa

Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat el 12 de setembre a les 10:19h
El primer equip del Cd'E Manresa afronta aquest diumenge el primer desplaçament de la temporada. Visita a les 5 de la tarda, la Zona Esportiva Municipal de Vic, per enfrontar.se a la UE Vic, en la segona jornada de la Primera Catalana, Grup 1.

Els de Josep Solivelles, van aconseguir la victòria en la jornada inaugural per 3-1 davant la UE Castellar. Per la seva banda, la UE Vic va empatar a 1 a la visita del CF Can Vidalet.

El C.d'E. Manresa afronta el partit amb la totalitat d'efectius, sense cap baixa. Josep Solivelles, entrenador del Cd'E Manresa, considera que "ha estat una setmana normal, amb bones cares, ja que sempre és positiu començar guanyant, per la tranquil·litat que et dona. Programació normal d'entrenaments, amb estudi del nostre rival el Vic. Un rival que crec que és un dels 5-6 millors equips de la Lliga, i que a més els agafem en un moment en què no varen poder guanyar a casa en el debut, amb el neguit que pressuposa i per tant l'ansietat o necessitat de guanyar, més jugant novament com a local. Espero un partit complicadíssim, per aquesta necessitat de guanyar, amb forta pressió molt dalt, per no deixar.nos jugar des de darrere. Una pressió molt alta, on intentarem buscar solucions per desenvolupar el nostre joc".