L'escola d'adults de Sant Fruitós programa cinc cursos aquesta temporada

Sobre preparació a la prova d'accés a FP, taller de memòria, anglès, català i informàtica

Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:20h
L'ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat per aquest proper curs 5 cursos de formació per adults de temàtica variada. El proper dimecres 20 de setembre a 2/4 de 8 del vespre es durà a terme una sessió informativa al Nexe-Espai de Cultura per tal de detallar els cursos i resoldre els dubtes que puguin sorgir entre els assistents.

El curs de preparació a la prova d'accés als cicles de Formació Professional de Grau Mitjà va dirigit a aquelles persones que no disposin del graduat en Educació Secundària Obligatòria. El currículum del curs desenvoluparà competències comunicatives i socials, una part cientificotecnològica i una part matemàtica. 
 
Els assistents al taller de memòria i activitats culturals realitzaran diverses activitats per tal d'exercitar la memòria i mantenir al dia els coneixements bàsics d'una manera amena, distreta i divertida. 

Pel què fa als cursos de català, s'ofereixen 2 nivells. El nivell bàsic té com a objectiu que les persones no catalanoparlants puguin desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals per tal de resoldre en català les necessitats de la vida quotidiana. Pel què fa al nivell de suficiència té l'objectiu d'assolir un bon domini de la llengua general. 

Els cursos d'anglès de nivell A1 i A2 tenen com a objectiu proporcionar els coneixements i la pràctica necessaris per tal de poder desenvolupar-se en llengua anglesa. Els alumnes que ho desitgin podran presentar-se als exàmens de nivell A2 de Trinity en finalitzar el curs.

Pel que fa als cursos d'informàtica  és realitzaran 3 modalitats: d'octubre a desembre s'oferirà un curs de ofimàtica bàsica, de gener a març de retoc fotogràfic i d'abril a juny s'impartirà un curs per tal de dominar internet i les xarxes socials.

Tots els cursos es duran a terme a l'edifici Nexe – Espai de Cultura i s'iniciaran el propers 2 i 3 d'octubre. Les inscripcions poden realitzar-se a l'àrea de serveis a les persones de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, al carrer Padró 72-74.