La Festa Major de Sallent fa una aposta per atraure la gent jove

Els actes comencen aquest divendres i s'allarguen fina dilluns

Redacció
07 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:53h
Aquest cap de setmana Sallent celebra la seva Festa Major
Aquest cap de setmana Sallent celebra la seva Festa Major | Salvador Arderiu
La Festa Major de Sallent arriba, com cada any, el segon cap de setmana de setembre. Del divendres 8 al dilluns 11 es podrà gaudir d'un ventall ben ampli d'actes per a tots els públics, però fent fortes apostes per a la gent jove amb activitats estrella com la Pool Party i les nits a l'escorxador.

El pregó, a càrrec de l'escola de música Cal Moliner donarà el tret de sortida de la Festa Major i comptarà amb la presència del Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull.

El dissabte de festa major es presenta amb una pila d'actes des de primera hora del matí, on destaquen la 5a competició de canoes i el 4t concurs de paelles, amenitzat durant la sobretaula pel grup de versions Filferro. La música és la protagonista de la tarda amb diferents actuacions de l'orquestra Nova Saturno, Band The Rock i la coral Nova Harmonia a la plaça Sant Antoni Maria Claret. I per als més joves, a mitjanit començarà l'ambient a l'Escorxador amb un toc més electrònic de la mà dels Dj's Xavi Tort i Marçal Ventura.

Pels més menuts de la vila, diumenge els espera una tarda de jocs inflables i tobogan aquàtic al carrer Secretari Bonet. I per acabar d'acomiadar l'estiu i fer l'última refrescada, el Club de Natació obrirà les portes per celebrar la Pool Party amb els Dj's Ru Ondo i Randy Tek. La plaça Sant Antoni Maria Claret acollirà l'Orquestra Selvatana amb ball de nit.

Coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, es realitzarà un acte institucional presentat per Fina Borràs i amb la companyia del Conseller d'Interior Joaquim Forn. L'acte comptarà amb la col·laboració del consell d'infants, la coral Nova Harmonia, l'Esbart Vila de Sallent, els Bastoners de Sallent i l'Escola Municipal Cal Moliner.

El punt final a la festa major d'aquest 2017 el posarà l'espectacle pirotècnic que es podrà veure des del Pont Nou, seguit, per primera vegada, per dos balls de confeti diferents: un, pensat pels més xics, a la plaça de la Pau amb La Glamour Band i l'altre, més clàssic, a la plaça Sant Antoni Maria Claret amb la reconeguda orquestra Rosaleda. Una novetat que, enguany, pretén adaptar la festa major i fer-la més atractiva per a tothom.
 

Programa de la Festa Major