Anaïs Vila exhaureix les entrades en el concert de presentació del seu darrer disc

Tindrà lloc aquest dissabte a la sala petita del Kursaal

Redacció
07 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:59h
La Sala Petita del Kursaal acollirà aquest dissabte, 9 de setembre, a les nou del vespre, el concert de la santpedorenca Anaïs Vila, que presentarà el seu nou disc, Fosc, cançons per veure-hi clar. El concert, que servirà per estrenar la programació de la nova temporada de la Sala Petita, ja ha exhaurit totes les entrades.
 
Després d'estrenar Entre els dits, el seu primer treball, a la sala petita del Kursaal, la cantautora de Santpedor tornarà de nou per presentar el seu segon treball discogràfic. Un concert especial, en què s'acompanyarà de la seva banda habitual, formada per Mateu Peramiquel (piano i teclats), Jordi Blanes "Petit" (baix), David Garcia (guitarres) i Andreu Moreno (bateria), així com també dels col·laboradors que han participat en la gravació del disc, entre els quals s'hi troben Clara Peya, Violeta Batista, Raquel Herreros i John Farrington.
 
Fosc, cançons per veure-hi clar, ens endinsa en l'univers més personal d'Anaïs Vila que, en aquesta ocasió, deixa enrere el pop acústic del  seu primer disc per explorar noves sonoritats a través d'un pop més elèctric i madur. L'amor, la solitud, l'enyor i el dubte són els temes principals de les noves composicions.
Arxivat a