La Casa Lluvià acollirà una exposició sobre la relació entre les escoles d'art i les empreses

Es podrà veure fins al 7 d'octubre i inclou obres dels alumnes de l'especialitat de Forja i Fosa de l'Escola d'Art de Vic i també del projecte "Entrelligams" de l'Escola d'Art de Manresa i el taller Coloma de Berga

Redacció
07 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:08h
La Casa Lluvià de Manresa estrena aquest divendres, 8 de setembre, a les set de la tarda, l'exposició El Fil Conductor, Empresa-Escola, Escola-Empresa, una mostra que vol donar a conèixer la relació que s'estableix entre l'escola d'Art i Superior de Disseny de Vic i l'empresa La Farga, posant en valor conceptes com l'art, l'artesania i el disseny en coure.

L'exposició, organitzada per la Delegació del Bages-Berguedà del COAC i el Centre Cultural El Casino de l'Ajuntament de Manresa, presenta obres dels alumnes de l'especialitat de Forja i Fosa de l'Escola d'Art de Vic, realitzades en el marc dels 10 anys de col·laboració de l'Escola amb la Fundació La Farga; i també obres realitzades en el projecte Entrelligams, de l'Escola d'Art de Manresa i el taller Coloma de Berga.

L'objectiu principal de la mostra és donar a conèixer la relació que s'estableix entre les Escoles i les empreses.

El màrqueting, la innovació i la difusió dels productes i sistemes productius donen a l'empresa un valor afegit de cara a l'expansió. Les Escoles busquen crear professionals capaços d'expressar una idea mitjançant tècniques artístiques útils per al mercat de treball. En aquest sentit es proporciona als alumnes una bona formació tècnica, amb coneixements teòrics i amb gran capacitat crítica.

Els projectes realitzats a l'Escola d'Art de Vic per al Museu del Coure, per encàrrec de La Farga, representen per als alumnes la possibilitat d'entrar al món professional i posar en valor el seu aprenentatge. El projecte de l'Escola d'Art de Manresa i el Taller Coloma hi afegeix amb la col·laboració de Cotó Roig i la dissenyadora Miriam Ponsa un plus de solidaritat i sostenibilitat.

La mostra es podrà visitar fins al dissabte 7 d'octubre, de dimecres a dissabte de sis de la tarda a nou del vespre.