Súria programa un nou curs intensiu d'acreditació de competències en TIC

Les sessions es duran a terme entre el dilluns 25 i el divendres 29 de setembre al matí

Redacció
07 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:31h
L'Ajuntament de Súria portarà a terme aquest mes de setembre el primer dels dos nous cursos intensius d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC), amb l'objectiu de preparar-se per a la prova del certificat, un cop realitzada la formació.

Aquest primer curs és de nivell bàsic i s'anomena Prepara't per al certificat Actic Nivell 1. Les sessions tindran lloc entre el dilluns 25 i el divendres 29 de setembre, de nou del matí a dues del migdia, a l'aula d'informàtica de l'Escola Municipal de Formació d'Adults.

L'ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) mitjançant una prova per ordinador. La prova és telemàtica, encara que s'ha de fer en un centre col·laborador autoritzat per la Generalitat, el qual garanteix que es fa en les condicions adequades.

Els dos cursos s'adrecen a totes les persones interessades, ja siguin persones en atur o treballadors en actiu que vulguin millorar la seva formació. Cal estar inscrit en la borsa de treball de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Súria.

Els temes de la prova estan relacionats amb la cultura digital, l'ús d'ordinador, la navegació en el món digital i els tractaments d'informació escrita gràfica i numèrica.

L'altre curs previst per a enguany portarà per títol Actic nivell 2. Les sessions es faran del 20 al 30 de novembre, dilluns i dimecres, de sis de la tarda a nou del vespre, i dimarts i dijous, de set de la tarda a deu de la nit.

Els dos cursos són subvencionats per la Diputació de Barcelona, dins del recull d'activitats dels Serveis Locals d'Ocupació 2017.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament (planta baixa de la Casa de la Vila), entre dilluns i divendres de nou a una del migdia, o bé trucar al telèfon 93.868.28.00 en horari d'atenció al públic.
Arxivat a