L'ICL Manresa cau a l'Hospitalet en el debut a la Lliga Catalana LEB (71-58)

Els del Barcelonès juguen en una categoria inferior

L'ICL Manresa ha perdut a l'Hospitalet en el seu debut oficial de la temporada
L'ICL Manresa ha perdut a l'Hospitalet en el seu debut oficial de la temporada | Canal Taronja
05 de setembre del 2017
Actualitzat a les 22:43h
Aquell tòpic que diu que no hi ha rival petit s'ha complert a la perfecció a l'Hospitalet. L'ICL Manresa ha cedit per un marcador força clar davant un equip que juga en una categoria inferior. Un d'aquells tocs d'atenció que sempre és millor que passin a aquestes alçades que més endavant. Després d'una primera part equilibrada i un bon nivell mostrat per Jordi Trias i Ashley Hamilton, la segona ha estat de domini local. Tots els intents de reacció han estat rebatuts pel Torrons Vicenç Hospitalet, que s'ha imposat per 71-58. L'ICL Manresa ha decidit que els joves vinculats Dani Garcia, Álex Mazaira i Nil Brià juguin la Lliga Catalana LEB amb el Martorell. En canvi, Ahmed Khalaf, jugarà amb la primera plantilla. Per completar la convocatòria, Duran ha convocat els júniors David Òrrit i Miquel Oliva però no han participat al llarg del partit.

Ashley Hamilton ha estat titular en el dia del seu debut amb l'ICL Manresa. Al seu costat hi ha trobat Lluís Costa, Gabriel Iffe Lundberg, Álvaro Muñoz i Jordi Trias. El danès Lundberg ha estat el primer en anotar. Però el Torrons Vicenç l'Hospitalet ha capgirat el marcador amb un triple. Els primers minuts de partit han estat equilibrats i amb una baixa anotació. Hamilton es mostrava participatiu i les seves accions permetien sumar als manresans. Poc a poc, els de Duran obrien un primer forat. Un parcial de 0-7 donava una renda de cinc punts a l'ICL Manresa (5-10, minut 6). Res definitiu. Veure's enrere ha despertat els locals, que no volien cedir a les primeres de canvi davant els seus incondicionals. Una cara coneguda al Nou Congost, Johan Kody, era partícip d'una ratxa que posava el Torrons Vicenç Hospitalet al capdavant al final del primer període (14-13). Els locals han mantingut la iniciativa en una fase d'intercanvi de cistelles. Una combinació entre Lundberg i Muñoz permetia l'ICL Manresa tornar a comandar el partit. Al saldo negatiu hi havia la tercera personal de Hamilton. Al seu lloc entrava l'egipci Ahmed Khalaf. Poc després “Bebo” anotaria des del tir lliure (26-27, minut 18). Trias ha lluitat com ningú. Però la brega del gironí tampoc a servit perquè els bagencs es desempalleguessin del seu rival (31-31, descans).

La segona part no ha començat gens bé per als interessos de l'ICL Manresa. En un obrir i tancar d'ulls, els locals han aconseguit una bretxa de vuit punts (41-33, minut 23). Duran demanava temps mort. Costa anotava de tres per intentar la remuntada. El partit portava un camí diferent. El Torrons Vicenç l'Hospitalet seguia comandant amb fermesa el partit. Fins a dotze punts al seu favor han tingut els del Barcelonès. Al l'equip de Duran no li quedava alternativa a posar-se la granota de treball. Jugada a jugada s'anaven acostant al seu oponent. Novament, amb 52-48 a favor dels locals aquests han premut gas i s'han tornat a escapar (57-48, minut 33). Duran feia moure la banqueta i entraven Trias i Lundberg al lloc de Sakho i Muñoz. Aquests moviments no feien canviar el signe del partit. Els locals es mantenien serens per gestionar el seu avantatge. La remuntada ha estat ja impossible per a l'ICL Manresa (71-58).

El proper compromís de l'ICL Manresa serà aquest dissabte a Sant Julià de Vilatorta davant un vell conegut, l'UCAM Múrcia que entrena Ibon Navarro. Pel què fa a la Lliga Catalana, els manresans jugaran al Nou Congost el 17 de setembre contra el Barça B. Serà la presentació davant l'afició. I pot caldre una victòria folgada per aconseguir la classificació per a la final del dia 24 a Reus.