Bona resposta als Barbers Solidaris de Súria a favor de l'Hospital d'Oncologia d'Althaia

Una quinzena de barbers i perruqueres han tallat i arreglat el cabell a més de 200 persones a Súria

Barbers de Súria han tallat cabells a favor de l'hospital d'Oncologia d'Althaia
Barbers de Súria han tallat cabells a favor de l'hospital d'Oncologia d'Althaia | Althaia
Redacció
04 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:14h
La primera edició del Barber Solidari que s'ha celebrat aquest diumenge a Súria ha tingut una molt bona resposta ciutadana amb un total de 222 persones que s'han tallat i arreglat el cabell gràcies a la feina desinteressada d'una quinzena de barbers i perruqueres, alguns arribats de punts tan llunyans com La Corunya o Còrdova. L'activitat s'ha fet a la plaça Sant Joan, des de les 11 del matí fins al voltant de les 4 de la tarda. Durant tota l'estona hi ha hagut cues de persones que volien col·laborar. El preu ha estat de 7 euros per servei. Els diners recaptats es destinaran íntegrament al projecte del nou Hospital de dia d'Oncologia i Hematologia. 

Un dels moments emotius ha estat el reconeixement que s'ha fet a Jaume Cos Soler, de Santpedor, un voluntari d'Althaia de 89 anys que des de fa 21 anys fa costat al malalts i també els dona suport desinteressat com a barber. L'acte ha comptat amb la intervenció de la regidora de Benestar Social i Sanitat de Súria, Carme Besa i, en nom de la Fundació Althaia, de la cap d'Oncologia, Dra. Montserrat Domènech; la cap de la unitat de Participació i Mecenatge, Antònia Raich i la responsable de Voluntariat, Mónica García.

La iniciativa, organitzada per Carme Perruqueria Unisex amb la col·laboració de l'Ajuntament de Súria i de diverses empreses del municipi, ha estat batejada amb el nom de “Talla't el cabell per una bona causa”. Ha estat molt ben valorada pels seus impulsors i participants. 

Durant la matinal s'han presentat i posat a la venda unes polseres solidàries que, de forma progressiva, es posaran a l'abast de totes les persones interessades a ajudar a fer realitat el nou Hospital de dia.

La Fundació Althaia ha emès un comunicat en el qual agraeix a l'organització la iniciativa i el fet que s'hagi decidit destinar la recaptació solidària al projecte de l'Hospital de dia d'Oncologia i Hematologia. Amb altres iniciatives d'aquest tipus i la col·laboració de tothom aconseguirem millorar l'atenció oncològica a la nostra població.
Arxivat a