El nedador del CN Castellet, Jordi Romero, guanya la Tàrraco Aigües Obertes

La Travessa ha transcorregut per les aigües del mar de Tarragona ciutat
La Travessa ha transcorregut per les aigües del mar de Tarragona ciutat | Arxiu particular
Redacció
03 de setembre del 2017
Actualitzat a les 23:03h
Aquest diumenge s'ha celebrat la III Travessia Tàrraco Aigües Obertes, també coneguda com la travessia de les cinc platges, organitzada pel Club Natació Tàrraco amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona i el Club de Vela Platja Llarga i la Travessia Catalunya Nedant/Associació Natació Badalona.

Un total de 118 nedadors entre les dues travesses federades han pres part en aquesta prova que està dins el calendari oficial del Circuit Català de Travesses de la Federació Catalana de Natació. La travessa gran (4100 m) ha transcorregut per la costa de la ciutat de Tarragona començant a la Platja Llarga passant per les platges Capellans, Savinosa, Arrabassada i amb arribada a la Platja Miracle tot just a sota el mirador al Mediterrani de la ciutat.

Pel que fa als resultats de nedadors del Bages, el nedador del CN Castellet, Jordi Romero, ha estat el guanyador en categoria masculina absoluta al creuar la línia d'arribada amb un temps de 48'04"00. En 11a posició a la general i 1r júnior arribava Gerard Velasco amb un temps de 55'47"00. En categoria Màster +50, Josep Ma. Nadal, del CN Minorisa, finalitzava en 40a. posició a la general i 9é en la seva categoria amb un temps d'1h18'26"00.

Pel que fa a la categoria femenina, Queralt Velasco amb 55'32"00 finalitzava 2a en categoria infantil i 4a a la general, per darrera de la infantil del CN Igualada Laura Rodríguez amb un temps de 50'04"00, i seguida per Janna Blaya 5a, i 3a infantil amb un temps de 55'46"00.