El Kursaal acollirà dimecres la presentació de la programació de la nova temporada

Guillem Roma, Anaïs Vila, Jaume Arnella, Filferro, entre d'altres artistes, participaran, a partir de les 8 del vespre, a la presentació de la nova temporada del Kursaal, que inclou més de 60 espectacles

El duet manresà Filferro interpretarà alguna peça durant la presentació
El duet manresà Filferro interpretarà alguna peça durant la presentació | Promocional
Redacció
02 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:29h
Que el públic pugui conèixer i aprofundir en la nova programació del Kursaal. Aquest és l'objectiu de l'acte de presentació de la temporada que es farà el proper dimecres, 6 de setembre a les 20h a la sala gran, amb la participació d'alguns dels artistes que la propera tardor oferiran els seus espectacles dins la programació del Kursaal, com és el cas de Guillem Roma, Anaïs Vila, Filferro, o Jaume Arnella (que vindrà amb Bella Ciao), Jaume i Anna Costa (intèrprets de La nit just abans dels boscos) o Ernest Villegas (protagonista d'Un obús al cor).

A l'acte de presentació, que presentarà Cristina González, s'intercalaran les descripcions dels espectacles, -classificats en teatre, música amplificada i música clàssica o no amplificada- amb intervencions musicals. Lídia de la Cruz, membre del Galliner, parlarà de teatre; Ovidi Cobacho, musicòleg, de música clàssica i òpera; i Josep Maria Oliva, coordinador d'El Club de la Cançó, s'encarregarà de fer les explicacions de música pop-folk amplificada. Per la seva banda, el duet manresà Filferro interpretarà alguna cançó del concert que arribarà a la Sala Petita del Kursaal el 9 de novembre. Igualment, es podran escoltar alguns temes del nou treball que Guillem Roma presentarà al Teatre Conservatori el 28 d'octubre, i també de la cantautora santpedorenca Anaïs Vila (a la sala petita el 9 de setembre). Ernest Villegas, protagonista d'Un obús al cor serà també a la presentació per presentar aquesta obra de teatre de Wajdi Mouawad, que es podrà veure al Teatre Conservatori el 18 de novembre. Jaume Arnella, que el 22 de setembre acompanyarà al grup de folk italià Bella Ciao, interpretarà també una peça del concert que es podrà veure al Teatre Conservatori. Els navarclins Jaume i Anna Costa també seran a l'acte per oferir un fragment de l'espectacles que estrenaran el 14 de setembre a la sala petita del Kursaal, una versió de La nit just abans dels boscos.

L'accés a la presentació és gratuït però cal recollir una invitació prèviament a taquilles, o per internet a la web del Kursaal.