El Cd'E Manresa comença la temporada rebent l'ascendit UE Castellar

El partit es disputarà al Congost diumenge a les 5 de la tarda

Redacció
01 de setembre del 2017
Actualitzat a les 20:30h
El Cd'E Manresa comença aquest diumenge a les 5 de la tarda al Congost la lliga de Primera Catalana rebent a una UE Castellar, recent ascendit de Segona Catalana la temporada passada. 

José Solivelles, entrenador del primer equip del Cd'E Manresa, considera que "tothom creu que guanyar ha de ser fàcil, que un altre resultat quedaria fora del guió. És cert que és un equip recent ascendit, però també ho és que no té baixes respecte la temporada anterior, i manté el mateix bloc, en continuïtat guanyadora i sense pressió".

El Cd'E Manresa afronta el partit també sense baixes. "Apart de la d'Herencia, ja coneguda, estem al complert. La pretemporada ens ha respectat i hem fet tot el possible per que així fos. La valoro com a bona, ja que ens ha generat la possibilitat de formar una base d'equip on tothom ha tingut minuts. Fora de resultats, ens ha permès apropar-nos al nivell que volíem per iniciar la lliga. Això no vol dir que donem la plantilla com a tancada, ja que estem oberts a possibles incorporacions".

Arbitrarà Aguayo Prieto, de Barcelona.