Calders celebrarà el seu primer Sketchcrawl durant la Festa Major

L'activitat tindrà lloc el dissabte 9 de setembre i començarà a les deu del matí

Redacció
01 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:14h
El proper dissabte, 9 de setembre, i coincidint amb la seva Festa Major, Calders durà a terme una activitat que encara és força desconeguda a les comarques del Bages i el Moianès, tot i que el municipi de l'Estany l'ha començat a popularitzar. Es tracta de l'Sketchcrawl, un mot que segurament per a molts dels que esteu llegint aquest article us serà totalment desconegut, però no vol dir res més que dibuixar. Però dibuixar com? I què? Doncs dibuixar diversos espais que en aquest cas estaran situats en aquest petit municipi del Moianès. 

De fet, l'Sketchcrawl es practica arreu del món i és una activitat que es duu a terme en grup. Totes les persones que hi volen participar -l'activitat és gratuïta- han de dur una llibreta i els estris que fan servir per pintar i dibuixar -ja siguin retoladors, aquarel·les, cera, tintes-. Amb aquests ingredients, els organitzadors de l'activitat els aniran guiant per diversos indrets del poble perquè els pintin com vulguin. No cal ser un expert en aquesta tècnica; l'únic que cal és gaudir dibuixant i observant el paisatge, tot passant un dia amb altres amants de la pintura.

L'activitat començarà a les deu del matí des de la Plaça Major, davant l'església del poble, i finalitzarà a les dues del migdia. Tothom que hi vulgui participar s'ha d'inscriure enviant un correu a cercleartisticdelmoianes@gmail.com o a calders@calders.cat.