Josep Sàez Mateos, nou President del Bàsquet Manresa

L'empresari manresà ha acceptat el càrrec després de ser nomenat pel Consell d'Administració, en una reunió celebrada aquest dijous

Josep Sàez Mateos
Josep Sàez Mateos | BàsquetManresa
Redacció
31 d'agost del 2017
Actualitzat a les 20:18h

Josep Sàez Mateos. Foto: BàsquetManresa

Després de dos anys com a membre del Consell d'Administració, i del darrer any actuant a més en el Comitè Executiu del club, el manresà Josep Sàez Mateos ha acceptat ser el nou president del Bàsquet Manresa després de ser nomenat per unanimitat del Consell d'Administració en la reunió d'aquest òrgan celebrada aquest dijous a la tarda. Des d'aquest moment passa a ser el President de l'entitat. Sàez Mateos substitueix Jaume Arnau, que va deixar el càrrec el 2 de juny, ara fa tres mesos. Entremig s'havia especulat amb que el Comitè Executiu podria gestionar el club sense necessitat de president, i algunes informacions equivocades havien apuntat a l'exjugador Josep Singla com a futur president. L'entrada de Sàez Mateos talla un període del club sense president.

Josep Sàez Mateos, empresari manresà de 51 anys, exjugador dels equips inferiors del club fins a la categoria júnior, ha viscut el bàsquet des de la pista, i també des de la graderia com a afeccionat. Des de fa dos anys forma part del Consell d'Administració del Bàsquet Manresa SAE, i en la darrera temporada ha estat també membre del Comitè Executiu de l'entitat. Regenta l'empresa Deltalab, de fabricació de consumibles de laboratori.

La setmana vinent es farà una roda de premsa de presentació.
Arxivat a