La mítica BTT Marathon d'Aguilar de Segarra decidirà els campions de les Scott Marathon

Serà el 10 de setembre i alhora també serà la penúltima prova de la Copa Catalana de Marató

La BTT Marathon torna a Aguilar de Segarra el 10 de setembre
La BTT Marathon torna a Aguilar de Segarra el 10 de setembre | Ocisport
Redacció
29 d'agost del 2017
Actualitzat a les 18:36h
A menys de dues setmanes per a l'última Scott Marathon by Taymory de la temporada a Aguilar de Segarra, la marató de l'Anbaso, ja estan definits els recorreguts de les dues modalitats. La marató o XCM tindrà una distancia de 64 km i la XCC o Rally de 38 km. Després de 3 espectaculars proves a Sant Joan de Mediona, Camarasa i Girona, un total de 190 km i aproximadament 5.600 metres de desnivell positiu, Aguilar de Segarra serà la última i definitiva. La ja mítica prova de BTT Marathon d'Aguilar de Segarra, la marató del Anbaso es celebrarà el 10 de setembre arribant a la onzena edició i sent la que decidirà als guanyadors de les Scott Marathon By Taymory.

En categoria elit Francesc Guerra del Buff-Scott MTB Team va aconseguir la victòria matemàtica després de la prova de Girona, a diferència de les altres categories on encara hi ha molt per decidir. En categoria femenina Veerle Cleiren del Solcam-Montbike té un ampli avantatge pel que fa als seus rivals i li valdrà amb un bon resultat. En la modalitat d’XCC encara estan en joc les primeres posicions i Marc Valles lidera la categoria amb un avantatge important. En categoria femenina les opcions de victòria estan més ajustades i es preveu una lluita intensa i emocionant.

Alhora serà la penúltima prova de la Copa Catalana de Marató on els millors corredors de BTT Marathon de Catalunya intentaran obtenir bons resultats de cara al final de la copa. Entre els millors i amb més opcions al títol hi ha Francesc Guerra, Marc Donadeu, Jordi Espinar, Guillem Muñoz, Roger Argelaguer o Joan Llordella.

El recorregut s'acostarà a diferents racons de gran bellesa del voltant de la zona d'Aguilar de Segarra a la comarca del Bages. En els primers 40 quilòmetres del circuit, el recorregut d'XCC, es passarà per llocs com la Vila Romana de Sant Amanç, El Grau, Fals, Pla dels Manresans, Torres de Fals (Avituallament d'equips) i Cal Xamal. Les Coromines (Avituallament d'equips) o Santa Maria de Codol Rodòn durant la resta del recorregut. 

En general, es tracta d'una prova apta per tots els bikers i amb diverses opcions de participació, en categoria Pro i Open o Popular i en modalitat XCM o XCC.

Les inscripcions estan disponibles a la pàgina web de les Scott Marathon by Taymory i inclouen un obsequi, servei mèdic i de dutxes, avituallaments durant la cursa, botifarrada final i accés a la piscina municipal tant per participants com acompanyants. La botifarrada final i l'accés a la piscina seran el final de festa de les espectaculars quatre proves de les Scott Marathon by Taymory.