Castellbell i el Vilar aconsegueix el distintiu de la Finestreta Única Empresarial

Després d'haver adoptat les mesures necessàries perquè els procediments per a l'activitat econòmica es puguin tramitat a partir d'una finestra única

Redacció
29 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:08h
Castellbell i el Vilar ha aconseguit el distintiu de la Finestreta Única Empresarial. Aquest reconeixement ha estat atorgat pel departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. El distintiu reconeix l'esforç de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar per haver adoptat les mesures necessàries perquè els procediments per a l'accés i l'exercici de l'activitat econòmica es puguin iniciar i gestionar pels canals habilitats per la Finestreta Única Empresarial.

Compliment de la llei

El Parlament de Catalunya va aprovar l'any passat la Llei 16/2015 de simplificació de l'activitat administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica. La norma té com a objectiu final fomentar l'activitat econòmica, reduir els tràmits administratius i millorar la transparència. La Finestreta Única Empresarial és una de les eines previstes per la llei que es posen a l'abast dels ajuntaments i que Castellbell i el Vilar ha impulsat amb èxit.