Barbers solidaris tallaran els cabells a Súria a favor de l'Hospital d'Oncologia d'Althaia

La tallada de cabell tindrà lloc aquest diumenge, entre les 11 del matí i les 3 de la tarda a la plaça Sant Joan

Redacció
29 d'agost del 2017
Actualitzat el 30 d'agost a les 14:32h
Una vintena de barbers i perruqueres de diferents indrets de Catalunya i de l'Estat espanyol seran a Súria aquest diumenge, 3 de setembre, per participar en la primera edició del Barber Solidari. Es tracta d'una iniciativa que porta per lema Talla't el cabell per una bona causa que organitza Carme Perruqueria Unisex amb la col·laboració de l'Ajuntament de Súria i de diverses empreses del municipi. L'activitat és en benefici del projecte del nou Hospital de dia d'Oncologia i Hematologia de la Fundació Althaia.

A partir de les 11 del matí i fins a les 3 de la tarda els professionals del món de la barberia i la perruqueria participants estaran instal·lats a la plaça Sant Joan de Súria per tallar el cabell, afaitar o arreglar barbes a tothom qui ho desitgi. El preu serà de 7 euros per servei. En paral·lel, hi haurà un Photocall, música i servei de bar i cafeteria. Els diners que es recaptin es destinaran íntegrament al projecte del nou Hospital de dia d'Oncologia i Hematologia. 

A més de barbers i perruqueres de Súria i comarca participaran en aquesta jornada solidària professionals de les tisores de Còrdova, Sevilla, la Corunya, Girona i municipis de la demarcació de Barcelona, que es desplaçaran expressament al Bages per prendre part en aquesta iniciativa.

La Fundació Althaia agraeix a l'organització la iniciativa i el fet que s'hagi decidit destinar la recaptació solidària al projecte de l'Hospital de dia d'Oncologia i Hematologia. Amb altres iniciatives d'aquest tipus i la col·laboració de tothom aconseguirem millorar l'atenció oncològica a la nostra població.

Sobre l'Hospital de dia d'Oncologia i Hematologia

La Fundació Althaia porta a terme un model d'atenció integrada del pacient oncològic que contempla no només els aspectes assistencials, sinó també una sèrie de serveis complementaris que tenen en compte aspectes psicològics i emocionals, fonamentals per als malalts i les seves famílies. Althaia vol que els espais contribueixin també a aquesta visió integral o holística de l'atenció amb uns nivells de calidesa, confort i intimitat que ajudin a afrontar la malaltia.

L'increment de la incidència del càncer –a Catalunya ha pujat un 14% els últims 10 anys– juntament amb altres factors, ha fet que l'actual Hospital de dia d'Oncologia i Hematologia hagi quedat petit ja que no pot donar resposta a les necessitats actuals derivades d'aquest model d'atenció integral. El projecte d'un nou Hospital de dia, que estarà dotat dels recursos adients, començarà a fer-se realitat ben aviat. Pel disseny d'aquest nou espai s'ha comptat amb la participació de professionals i també d'usuaris. El projecte s'ha fet contemplant les necessitats de màxima humanització de l'espai. Ara es treballa per trobar el finançament per poder-lo fer realitat.
Arxivat a