Obertes les inscripcions als cursos i monogràfics del Servei d'idiomes de la FUB

Anglès, alemany, italià, rus, japonès, català i castellà són les llengües que es podran aprendre a UManresa durant el curs acadèmic 2017-2018

Redacció
29 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:10h
El Servei d'Idiomes de la FUB, que està obert a qualsevol persona a partir dels 16 anys, té obert el període d'inscripció per al proper curs fins al dia 22 de setembre. Durant el darrer curs, el Servei d'Idiomes va tenir 865 alumnes. Aquesta xifra inclou els alumnes dels cursos generals, els dels monogràfics, els dels cursos intensius d'estiu, els dels cursos de català i castellà per a alumnes estrangers i els cursos in-company, que es dissenyen i imparteixen a mida de les necessitats d'empreses. 

Com a novetat, el Servei d'Idiomes ha programat un monogràfic d'anglès adreçat a professionals de la salut que s'impartirà entre els mesos d'octubre del 2017 i el maig del 2018, i en el cas dels cursos in-company, oferirà la possibilitat de seguir-los de forma virtual, a través de videoconferència.

Pel que fa a l'oferta, la major part de cursos continuen sent els d'anglès, que són els que tenen més demanda. Els alumnes poden triar entre tots els nivells, des de l'inicial fins al Proficiency (C2). A més del monogràfic adreçat a professionals de la salut, també s'oferirà un curs monogràfic per a persones que estan interessades a millorar l'habilitat oral. 

L'alemany també s'impartirà en format de curs general mentre que la resta d'idiomes (italià, rus i japonès) es presentaran en forma de monogràfics.  L'oferta es completa amb els cursos de català i castellà que s'adrecen, especialment, als alumnes estrangers i d'altres parts del territori espanyol.