Els Tirallongues descarreguen el seu primer 4 de 8 a Manresa

La colla manresana ha descarregat per primera vegada a la capital del Bages un 4 de 8, i també un 3 de 7 per sota

VÍDEO Els Tirallongues carreguen i descarreguen el 4de8
VÍDEO Els Tirallongues carreguen i descarreguen el 4de8 | @CastellsEnXarxa
Pere Fontanals
27 d'agost del 2017
Actualitzat el 28 d'agost a les 10:50h

La colla castellera Tirallongues han completat aquest diumenge una de les millors actuacions de la seva història en el transcurs de la trobada de Festa Major. Un quatre de vuit i un tres de set carregat per sota han estat les principals estructures que han aconseguit descarregar a la plana de l'Om de Manresa. Es tracta de la primera vegada que els Tirallongues descarreguen un castell de vuit a Manresa, i també la primera que ho fan amb un 3 de 7 carregat per sota.

La fantàstica actuació dels Tirallongues s'ha completat amb la descàrrega d'un 5 de 7, tres pilars de 4 i dos pilars de 5.

Per la seva banda, Margeners de Guissona iniciava la diada amb un pilar de quatre d'entrada, descarregaven un 3d6 amb agulla a primera ronda, un 4d6 amb agulla a segona ronda i un 4d6 a tercera ronda, completaven l'actuació amb un pilar de 4 aixecat per sota. Margeners presentava una diada amb pocs efectius i moltes estrenes de castellers en diferents posicions; tot i així, la colla satisfets d'haver pogut descarregar tots els seus castells sense problemes i tenir una plàcida diada.

Castellers de Terrassa completaven una bona actuació, començaven la diada amb dos pilars de quatre, a primera ronda descarregaven un 4d7, un 5d7 a segona, i un 3d7 a tercera ronda, finalitzaven la jornada amb un pilar de 5.

Tirallongues, que es troba en el seu millor moment de la temporada, ja prepara la següent actuació que serà el 16 de setembre a Avinyó