El Tap'Antic punxa per primera vegada des que es va crear

Els responsables dels establiments apunten a que enguany la Festa Major és molt aviat i encara hi ha molts manresans de vacances

Dues noies esperen al Cafè del Taller per rebre la seva tapa
Dues noies esperen al Cafè del Taller per rebre la seva tapa | Isaac Moya
Redacció
25 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:57h
Després d'unes primeres edicions exitoses, sempre coincidint amb una Festa Major de Manresa tardana, el Tap'Antic de 2017 ha patit una forta davallada, segons han assegurat diversos establiments del Barri Antic, que han notat que l'alegria d'anys anteriors a l'hora de fer el circuit tastant tapes, ha estat molt més fluix enguany.

La vintena llarga d'establiments que participaven en el Tap'Antic han tornat a treure als mostradors les seves millors, originals i elaborades tapes per oferir-les en degustació amb cervesa o vins. Però a una setmana d'acabar el mes d'agost ha fet la sensació que molta gent és encara de vacances i que la massificació de gent que s'havia viscut altres anys, amb la Festa Major ben bé a setembre, ha faltat enguany, segons han especulat a NacióManresa els responsables d'alguns dels bars participants.

Alguns d'aquests mateixos negocis hauran de reciclar o donar sortida a les tapes que van preparar específicament per al Tap'Antic i que, generalment, no tenen a la seva oferta pública habitual.