Detenen un artesenc que hauria pogut provocar intencionadaments els últims cinc incendis del Bages

Els Mossos d'Esquadra acumulaven proves i declaracions de testimonis de les darreres setmanes davant de l'evidència que els focs eren intencionats | Podria ser l'autor dels tres incendis de Navarcles i Calders, i dels dos d'Artés

El bosc després d'un dels dos incendis d'Artés
El bosc després d'un dels dos incendis d'Artés | @bomberscat
24 d'agost del 2017
Actualitzat el 25 d'agost a les 15:17h
El jutjat de Manresa ha decretat aquest dijous al migdia la detenció d'un veí d'Artés de 39 anys, acusat de diversos incendis al Bages, els més recents dels quals els dos de Navarcles i Calders d'aquesta setmana, un que va afectar 12,2 herctàrees i un altre que en va afectar prop de 8, segons ha pogut saber NacióManresa, de fonts properes a la investigació.

El presumpte autor d'aquests darrers incendis també podria ser responsable, segons la informació amb la que es mou la policia, d'un tercer incendi de Navarcles i dels dos incendis d'Artés, que aquest estiu han cremat a la comarca. Els Mossos d'Esquadra juntament amb els Agents Rurals treballen amb evidències empíriques i diversos testimonis des de fa setmanes, però no ha estat fins aquest dijous que el jutge ha decretat la seva detenció, que s'ha portat a terme durant el migdia. No es descarta que l'acusat sigui responsable d'algun altre incendi més dels que s'estan investigant.