Intensa tornada de la programació del Kursaal coincidint amb la Festa Major de Manresa

La 7a edició de la Gala de Circ, la comèdia "Sota teràpia" i el concert d’El Consorcio, entre els actes de festa al teatre, que es clouran amb 3 dies de Microteatre

Presentació de la programació de Festa Major del Kursaal
Presentació de la programació de Festa Major del Kursaal | MEES
Redacció
23 d'agost del 2017
Actualitzat a les 14:29h
El Kursaal de Manresa reprèn la programació aquesta setmana amb motiu de la Festa Major de Manresa. Per començar, demà dijous tindrà lloc a la sala gran la 7a Gala de Circ, a les 21h, organitzada com és habitual per LaCrica, tot un clàssic, i amb més de mitja dotzena d'artistes i companyies de circ que hi prendran part. Presentant per Savanni, portarà a l'escenari per primer cop en les gales de circ de Festa Major un número de bicicleta acrobàtica.

La Sala Gran acollirà també en dues sessions el dissabte i diumenge, 26 i 27 d'agost (21h i 18h), la comèdia revelació de la temporada Sota teràpia, dirigida per Daniel Veronese i protagonitzada per Francesc Ferrer, Marina Gatell, Roser Batalla, Miquel Sitjar, Òscar Rabadán i Meritxell Huertas. I el dilluns, 28 d'agost a les 18h, el Kursaal acollirà el concert De Mocedades a El Consorcio – Las canciones de tu vida a càrrec de la formació El Consorcio, integrada pels germans Amaya, Estíbaliz i Iñaki Uranga juntament amb Carlos Zubiaga. La popular formació, que va representar a Espanya al concurs d'Eurovisió el 1973 amb Éres Tu quan encara era Mocedades, torna al Kursaal per fer un repàs dels seus clàssics com Tómame o déjame, El vendedor, Secretaria, Desde que tú te has ido, Amor de hombre o Dónde estás corazón entre d'altres. 

Per tancar les activitats de Festa Major, enguany el Kursaal oferirà 3 dies de Microteatre. Una vintena llarga d'artistes de Manresa i del Bages –entre actrius, actors, ballarins, dramaturgs, directores, músics...- convertiran 6 espais poc convencionals del Kursaal en petits escenaris per a un públic, amb el format de microteatre. Entre les 19h i les 23:10 dels dies 30 i 31 d'agost i 1 de setembre es podran veure cada dia 6 muntatges creats expressament per a l'ocasió que es representaran en 6 horaris diferents. Es tracta de Torna (sala de rentadores), Mileva (Sala Petita), Game over (sota escenari), Això està degenerant (lavabos primer pis), Les curses clandestines i la nena síndria (magatzem) i La fregona (sala de reunions).

Les entrades per veure la 7a Gala de Circ valen 10 euros. Les entrades per la comèdia ‘Sota teràpia' tenen un preu de 25€ (20€ amb Carnet Galliner, Majors de 65 anys i Menors de 25 anys) i les del concert d'El Consorcio tenen un preu únic de 28€. Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet.

Pel que fa a les entrades del Microteatre, es poden adquirir només a les taquilles del Kursaal, de dimarts a diumenge, de les 18 h a les 21h. El preu de l'entrada és de 8€ per sessió però també hi ha la possibilitat de comprar diversos packs d'entrades (2 entrades x 14€, 3 entrades x 18€, 4 entrades x 20€ o 6 entrades x 24€).