Aldi inaugura nou establiment a carretera de Vic amb un ple de compradors

La cadena compta amb dos supermercats a Manresa, amb un total de més de 2.000 metres quadrats oberts al públic

El responsable d'expansió d'Aldi, Alexandre Pagès, amb l'alcalde de Manresa, Valentí unyent, en el supermercat
El responsable d'expansió d'Aldi, Alexandre Pagès, amb l'alcalde de Manresa, Valentí unyent, en el supermercat | Pere Fontanals
Redacció
23 d'agost del 2017
Actualitzat a la 13:12h
Aldi ha inaugurat aquest dimecres un nou establiment a Manresa, a la carretera de Vic, de 1.200 metres quadrats de superfície oberta al públic, que substitueix el que tenia des de fa 9 anys a la mateixa carretera de Vic, més a prop del Palau Firal, i que feia 750 metres quadrats. Aquest trasllat i ampliació han permès a la cadena contractar 8 nous treballadors, que se sumen als que ja hi havia a l'antiga botiga. D'aquesta manera, entre els dos establiments, Aldi disposa de més de 2.000 metres quadrats de superfície total oberta al públic.

El supermercat, que des de primera hora ha estat ple de gent -a qui realitzaven un obsequi per la seva compra- ha rebut la visita de l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i del regidor de Comerç i Mercats, Jaume Arnau, que han procedit a tallar la cinta després d'uns breus parlaments, i abans de fer una passejada per les instal·lacions acompanyats d'Alexandre Pagès, responsable d'expansió d'Aldi a Catalunya i Balears.

En el nou establiment de Manresa els clients hi poden trobar més de 1.500 productes amb tot allò que necessiten per a la seva cistella de la compra: productes frescos, envasats, regionals, i més de 200 ecològics. A més, la cadena compta amb un ventall de 120 marques pròpies.