Castellbell i el Vilar promou la formació en voluntariat dels joves del municipi

Joves de Castellbell i el Vilar durant la formació en voluntariat
Joves de Castellbell i el Vilar durant la formació en voluntariat | AjCbV
Redacció
22 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:03h
Sis joves de Castellbell i el Vilar han participat aquest mes d'agost en un curs de formació en voluntariat que ha organitzat l'Ajuntament. L'objectiu de la iniciativa és que els joves tinguin les eines i coneixements necessaris per participar activament en la gestió i organització d'activitats al municipi i també en intercanvis internacionals, com el que se celebra a la ciutat italiana de Rovereto i que des de fa quatre anys compta amb una representació castellvilarenca.

El curs, que ha impartit el CAE, ha comptat amb una primera part de conceptes generals sobre el voluntariat i una segona part més pràctica que ha consistit en la preparació d'una activitat.

L'experiència del Torneig Ciutat de la Pau

El passat mes de març, una àmplia representació de Castellbell i el Vilar va ser per quart any consecutiu a Rovereto (Itàlia) per participar al Torneig Ciutat de la Pau. Els equips benjamí i juvenil del CE Castellbell van disputar una competició de futbol 7 contra rivals d'àmbit internacional, una experiència que els va permetre competir contra equips d'arreu.

La participació del municipi es va completar amb un grup de joves que van fer tasques de voluntariat i van aprendre les tècniques per organitzar un esdeveniment d'àmbit internacional.

La intenció és que l'experiència, que és una oportunitat única perquè els joves coneguin de primera mà altres realitats i persones, es repeteixi la primavera vinent.