La fàbrica d'Ercros a Cardona redueix la seva accidentabilitat un 5%

Una màquina treballant a la planta d'Ercros a Cardona
Una màquina treballant a la planta d'Ercros a Cardona | ACN
Redacció
22 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:18h
El 2016, la fàbrica d'Ercros a Cardona va reduir el seu índex de freqüència general d'accidents un 5% respecte de l'any anterior. Aquest índex mesura el nombre d'accidents -amb i sense baixa- entre el personal propi i extern per cada milió d'hores treballades.

Aquesta fàbrica està inscrita des del 2013 en el registre europeu EMAS (Eco-Management and Audit Scheme). Així mateix, té homologat el seu sistema de gestió del medi ambient segons la norma ISO 14001:2004; de la qualitat segons la norma ISO 9001:2008; i de la prevenció segons la norma OHSAS 18001:2007.

El centre de Cardona pertany a la divisió de derivats del clor d'Ercros i es dedica a l'extracció de la sal (clorur sòdic) continguda en els runams formats pels residus procedents de l'extracció de potassa a les mines de la zona. La sal extreta s'utilitza com a matèria primera per als processos electrolítics (producció de clor i sosa càustica amb tecnologia de mercuri) d'altres centres de la companyia.

El 2016, el grau de compliment dels set codis de pràctiques de gestió del programa Responsible Care per part d'Ercros va ser del 99,4%, dues dècimes més que el 2015 i per sobre de la mitjana del conjunt de les empreses espanyoles adherides.
Arxivat a