Jordi Trias: «Els equips s'esforcen a fer plantilles més competitives»

Jordi Trias, en una imatge en el Barça B
Jordi Trias, en una imatge en el Barça B | FCB Bàsquet
21 d'agost del 2017
Actualitzat a les 17:18h
Ha estat el fitxatge de més renom del nou ICL Manresa. Jordi Trias arriba a Manresa amb 36 anys i una llarga trajectòria a les seves espatlles. Tothom n'espera molt tot i que el pivot reconeix que encara no ha parlat massa amb Aleix Duran del seu rol dins l'equip.

- Com afronta Jordi Trias aquesta nova etapa en la seva carrera professional?

- Amb molta il·lusió. Encara tenia ganes de continuar jugant i el Manresa m'ha ofert una possibilitat molt maca de seguir-ho fent. Crec que hem fet un bon equip i ara és l'hora d'ensenyar-ho a la pista.

- Sovint els mitjans atribuïm rols als jugadors sense ser dins la dinàmica de l'equip. En el seu cas, li atribuïm el liderat en el joc interior. Però què li demana exactament l'Aleix Duran?

- Encara és aviat i no hem parlat massa. Però intentaré aportar la meva experiència. Intentaré marcar el camí. Tot i que encara no hem començat a entrenar i no sé les funcions i rols que desenvoluparé. 

- Manresa fa deu anys que no viu la lliga LEB. En canvi, Jordi Trias hi era la temporada passada. Com és la LEB actual?

- És una competició molt diferent a l'ACB. En destacaria el tema físic. És menys física. Però no és fàcil perquè es juga d'una altra manera i s'ha de conèixer. Al final tot és bàsquet però hi ha diferències. 

- Les noves condicions que fan més factible l'ascens fan que també sigui una competició més competitiva?

- Sense dubte. Ja es veu amb les plantilles que s'estan confeccionant. Els equips s'esforcen a fer plantilles més competitives. 

- A part de l'ICL Manresa, quins poden ser els equips que poden ser més potents?

- Melilla i Breogan... I nosaltres. Sobre el paper hauríem de ser els equips que hem de ser dalt. 
Arxivat a