L'ICL Manresa comença una nova temporada amb la il·lusió renovada

Tècnics i jugadors, amb ganes de posar-se a la feina

21 d'agost del 2017
Actualitzat el 22 d'agost a les 15:28h
Aquest dilluns ha engegat motors l'ICL Manresa
Aquest dilluns ha engegat motors l'ICL Manresa | Xavier Sucarrats
Com cada temporada, la seu de la Mútua Intercomarcal ha estat el lloc escollit per l'ICL Manresa per donar el tret de sortida a un nou curs esportiu. La novetat d'enguany és que el conjunt manresà ho farà en una nova categoria. Deu anys després, els bagencs jugaran la lliga LEB. La darrera experiència va ser efímera. Un equip amb homes com Rafa Martínez, Guille Rubio i Diego Sánchez, entre d'altres, va aconseguir que l'estada a l'infern fos només d'un any. El desig de l'ICL Manresa és repetir la història. Però tothom sap que l'ascens és un repte complicat. I més quan les condicions econòmiques per fer el salt a l'ACB són ara molt més assumibles.

Jordi Vilarmau, responsable de la delegació manresana de la Mútua Intercomarcal, ha actuat d'amfitrió per donar la benvinguda a tècnics i jugadors. Vilarmau ha fet referència a unes declaracions de Jordi Trias, nou pivot de l'ICL Manresa, en què considerava "el descens com una oportunitat per prendre impuls". Demana afrontar el repte amb il·lusió i sort amb les lesions. Al seu costat hi tenia Josep Goberna, respresentant de Prevint. Goberna ha coincidit amb Vilarmau en tots els seus desitjos.

Per part de l'ICL Manresa han intervingut Jordi Singla i Aleix Duran. Singla ha parlat en nom del consell executiu. Sense president nomenat, el club parlarà per diferents boques en funció del tema a tractar. I sembla que la vessant esportiva la durà l'excapità de l'equip bagenc. El nou membre del consell executiu ha volgut agrair tots els suports que està rebent el club. Des de la Mútua Intercomarcal i Prevint per seguir un any més al costat de l'equip el dia del tret de sortida fins al patrocinadors i anunciants passant pels abonats que han renovat el seu carnet de soci. Singla ha promès lluita per "intentar aconseguir un objectiu que no serà gens fàcil". Duran, per la seva part, ha destacat el canvi que suposa jugar a la lliga LEB després de tant de temps a l'ACB. El treball diari i la il·lusió seran dos pals de paller on l'ICL Manresa intentarà aconseguir els seus objectius. Un objectiu que passa per recuperar "el factor Nou Congost. Cal que casa nostra sigui un lloc difícil pels rivals".

A l'ICL Manresa li queda encara una peça per completar la seva plantilla. Duran ha manifestat que des del club tenen clar el perfil de jugador i dos o tres noms en ment. S'espera que en els propers dies hi pugui haver novetats. La gestió dels entrenaments serà un altre tema a tractar. La decisió del club de mantenir els partits diumenge a la tarda farà que algunes jornades el lapse entre partit i partit sigui de cinc dies i altres sigui de nou. El nou tècnic de l'ICL Manresa no hi dóna massa importància. "Hi haurà setmanes molt heterogènies. A més, hem de comptar també els partits entre setmana. Amb l'Adrián (el nou preparador físic) tractarem el tema".

Del què el club no té informació és de la composició definitiva de la lliga LEB. El retorn del Betis deixa la divisió de plata en disset equips. La federació no ha informat si algú suplirà els andalusos o bé tot quedarà amb els esmentats disset equips.
Arxivat a