Una bona segona part del Cd'E Manresa a Viladecans no té recompensa (2-1)

El Cd'E Manresa continua amb la pretemporada
El Cd'E Manresa continua amb la pretemporada | José Antonio Sánchez
José Antonio Sánchez
21 d'agost del 2017
Actualitzat a la 1:57h
El Cd'E Manresa va sortir derrotat de la seva visita amistosa a Viladecans després d'una primera part que acabaria amb avantatge dels del Baix Llobregat per 2 a 0, gràcies a una falta directa i un penal, i després d'una represa en que els homes de Jose Solivelles es van menjar el seu rival, encara que només van guanyar el parcial per 0-1. Malgrat tot, bona imatge del Manresa, sobretot després d'uns segons quaranta cinc minuts en que només va faltar la cirereta del gol d'un empat que els manresans haurien merescut amb escreix. 

La primera part es va jugar amb alternatives en el joc. Primer va dominar el Manresa, amb arribades als volts de l'àrea rival i amb una clara ocasió de gol errada per Javi López a l'inici del partit, després d'una jugada pel carril dret que el davanter manresà, tot sol i amb una rematada franca des del balcó de l'àrea, enviaria per sobre del travesser (5'). Una falta directa que Jorba transformaria traient les teranyines de l'escaire, acabaria amb la iniciativa visitant (20'). Arran del gol el Viladecans aniria guanyant terreny i passaria a dominar el joc, encara que només amb un penal comés per Moha va poder superar la resistència manresana. En aquest cas seria Borja qui transformaria des dels onze metres i establiria el marcador amb que s'arribaria al descans.

A la represa el Manresa va sortir com un fuet. Els visitants van arraconar el seu rival a la seva parcel·la defensiva i les arribades i situacions de perill s'anaven multiplicant una rere l'altre. Les situacions de perill es van anar transformant en ocasions de gol, com una falta directa que Manel Sala va transformar en una assistència cap a Chipi i que el porter local, Toni, evitaria que entrés a la seva porteria gràcies a una magnífica intervenció (59'). Un minut després Manel Sala pentinava una pilota que fregaria el pal, amb el porter batut. La insistència visitant obtindria el premi desitjat als 77', quan Biel Rodríguez va rebre un canvi d'orientació, va controlar i va creuar la pilota fora de l'abast de Toni. 

Durant alguns minuts el Viladecans va poder treure el nas pels volts dels dominis de Luque, que debutava a la porteria manresana, però la defensa blanc-i-vermella va ratllar la perfecció i qualsevol intent d'atac local va quedar en foc d'artifici. Un xut llunyà de Cuello (87') que va fregar el travesser i una falta treta per Manel Sala (90'), que també va fregar el travesser de la porteria local, van ser les darreres opcions del Manresa d'aconseguir un empat que, al menys, va merèixer amb escreix.

Fitxa tècnica

Unió Esportiva Viladecans

Santi, Lara, Mario Saborido, Ricky, Omar, Martí, Roger, Borja, Jorba, Iván i Mario Canti. També van jugar: Xavi, Toni, Javi Gallardo, Triguero, Poncela i Josep Maria.

Centre d'Esports Manresa

Sergi Tienda, Jhony, Solernou, Florent, Moha, Bernat, Chipi, Marçal, Javi López, Brian i Albert López. També van jugar: Alejandro, Luque, Agus, Cuello, Roger Herms, Biel Rodríguez, Sergi Soler, Leandro i Manel Sala.

Gols

1-0 (20'), Jorba
2-0 (42'), Borja, de penalti
2-1 (77'), Biel Rodríguez

Àrbitre

Sr. Salvador Lozano Rico, de la delegació del Baix Llobregat. Va estar auxiliat per Sergi Vidal Rodríguez i Víctor Pérez Batlle.

Camp

Municipal de Viladecans, 150 espectadores.