Queralt Velasco, quarta absoluta a la Travesía a Nado Steelives Torreón-Cala de Mijas

La manresana Queralt Velasco completant la prova
La manresana Queralt Velasco completant la prova | Arxiu particular
20 d'agost del 2017
Actualitzat a les 23:34h
Dissabte es va celebrar a la Platja de Butibamba ubicada a la Cala de Mijas (Màlaga) la 8a etapa de la Copa d'Espanya d'Aigües Obertes, la VI Travesía a Nado Steelives Torreón-Cala de Mijas, organitzada per l'ajuntament d'aquesta localitat malaguenya, Steelives i el Club Natació Mijas.

Abans de donar la sortida als 214 nedadors que participaven en aquesta edició es va fer un minut de silenci amb record i repulsa per l'atemptat terrorista de dijous passat a Barcelona i Cambrils.

El recorregut dels 4.000 metres va discórrer en un circuit triangular paral·lel a línia de mar que facilitava el seu seguiment per part del públic assistent a l'esdeveniment, el qual va estar acompanyat per vent de Llevant que va dificultar un xic el bon discorrer dels esportistes.

Pel que fa a resultats la manresana Queralt Velasco del CN Terrassa va finalitzar el recorregut amb 4a posició i 1a infantil amb un temps d'1.02.31. Amb aquest resultat assoleix la segona posició a la classificació general provisional en la categoria infantil, empatada amb la nedadora Leyre Guillén i que encapçala Paula López ambdues del CDE Malvar de Madrid.