Les religions de Manresa es donen la mà en una pregària conjunta contra el terrorisme

El convent de Santa Clara es queda petit davant la convocatòria del Grup de Diàleg Interreligiós en la que la majoria d'assistents son musulmans

19 d'agost del 2017
Actualitzat el 21 d'agost a les 10:45h
El convent de Santa Clara ha quedat petit davant la convocatòria de pregària conjunta
El convent de Santa Clara ha quedat petit davant la convocatòria de pregària conjunta | Pere Fontanals
El convent de Santa Clara ha pregat aquest dissabte contra la barbàrie del terrorisme i per condemnar els atemptats que es van produir dijous a Catalunya. Membres de totes les confessions han assistit a un acte que ha deixat petit el convent, amb gent, dempeus, pregant al carrer. La comunitat musulmana ha estat la més nombrosa en una pregària en que totes les confessions s'han dirigit als assistents.
 

Sor Lucía Caram durant la seva intervenció al convent. Foto: Pere Fontanals


Un símbol de pau fet amb espelmes donava la benvinguda al convent, mentre que la gent se situava en les bancades i cadires improvisades. Fins els esglaons i altres sortints de les parets han servit per fer-hi cabre persones. A fora, la gent que anava arribant se situava a les escales que envolten l'entrada del temple.
 

Aspecte de l'interior del convent de Santa Clara durant la pregària. Foto: Pere Fontanals


Després de les diverses intervencions, els assistents han sortit al carrer on s'ha llegit un manifest, la comunitat musulmana ha pronunciat un al·legat de clam per la pau, i tothom s'ha donat la mà.
 

Al carrer s'ha enès un símbol de la pau fet amb espelmes. Foto: Pere Fontanals