Un tren descarrila a Sant Vicenç de Castellet a causa d'una pedra de grans dimensions

L'incident no ha causat ferits i la cinquantena de passatgers que hi viatjaven ja han estat transbordats a un altre comboi

Les roques sota el comboi
Les roques sota el comboi | @CardenerCat
ACN
19 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:00h

Un tren de la línia de Rodalies R4 que feia el trajecte Manresa-L'Hospitalet de Llobregat ha descarrilat cap a les sis de la tarda després de topar amb una pedra de grans dimensions a la sortida de l'estació de Sant Vicenç de Castellet. L'impacte amb la pedra ha fet sortir de la via el primer vagó del comboi i ha deixa el tren inutilitzat. A dins hi viatjaven una cinquantena de persones que han resultat il·leses, i que han estat transbordades a través de passarel·les a un altre tren que ha parat al costat de l'accidentat. L'incident ha obligat a circular per via única entre Sant Vicenç de Castellet i Castellbell i el Vilar i ha provocat retards de 25 minuts.

Tècnics d'Adif i de Renfe ja han començat a treballar per retirar el comboi inutilitzat de la via. En paral·lel s'ha obert una investigació per determinar les causes que han fet que la pedra fos al mig del recorregut.